Les je lep

V skladu s trajnostim pristopom k oblikovanju se proizvajalci vedno bolj obračajo k obnovljivim virom energije ter materialom, ki ga je možno reciklirati. Vrez dvoma je les eden izmed materialov, ki ustrezajo vsem trajnostnim kriterijem; poleg tega pa velja tudi za tradicionalni material, ki je enostaven za obdelavo ter ga je v našem prostoru dovolj na razpolago. Trenutno je posebno moden princip reciklaže, ki odpadle kose lesa, pohištva ter zgradb predela in povzdigne v nove, povsem modne oblikovalske kose.

Kuhinja podjetja Nature Design minimalističnih linij zaradi močno poudarjene teksture lesa deluje domačno in toplo.‍

Takšen princip oblikovanja zagotavlja končne produkte z močno zgodbo, saj so izdelani iz lesa, ki že ima svojo zgodovino kot del 150 let stare lokalne kmetije. Vsak kos lesa, iz katerega je pohištvo izdelano je unikaten, kar zagotavlja ekskluzivnost pohištvenih kosov. Med predelavo vsak kos povsem očistijo in restavrirajo, moč in stabilnost pa zagotovijo z lepljenjem rustikalnega lesa na plošče iz furnirja. Ko je pohištvo sestavljeno ga dodatno ročno okrasijo in s tem zagotavljajo avtentično eleganco.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?