Topli minimalizem

Bivalni prostor v pritličju stanovanjske hiše je popolnoma odprt, kuhinjski prostor pa povezuje jedilnico in dnevno sobo. Kuhinjo sestavlja niša z blokom elementov v svetli leseni teksturi ter dolg otok bele barve, ki služi tudi kot zajtrkovalni pult.

Prehodnost kuhinjskega prostora je kot nalašč za umestitev podolgovate kuhinje, ki dopušča fluidnost prostora. Svetle barve in naravna lesena tekstura poudarjajo skandinavsko naravo ambienta, minimalistične linije pa poskrbijo, da kuhinja vedno deluje urejeno. Kuhinjski prostor je vizualno še dodatno poudarjen s spuščenim stropom, ki vsebuje vgradne svetilke ter zanimivo napo. Niša, v kateri se nahaja mogočen kuhinjski blok vsebuje hladilnik z zamrzovalnikom, visoko pozicionirano pečico ter dovolj shranjevalnih površih za hrano ter gospodinjske aparate. V kuhinjske otoku pa je dovolj prostora za shranjevanje posode in pribora. Kuhinja se ponaša z odličnimi tehnološko naprednimi napravami v kombinaciji črne in kovinske teksture, ki kuhinji dodajo sodoben pridih.

‍Spuščen strop dodatno poudari kuhinjski prostor.
Kuhinjski otok služi tudi kot zajtrkovalni pult.
‍Posebej zanimiva je napa, ki vizualno deluje kot del stropa.
Kombinacija bele barve in lesene teksture deluje toplo in umirjeno.
‍Kuhinja se nahaja med jedilnico in dnevno sobo.
‍Kovinski dodatki poudarijo sodobno naravo kuhinje.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?