Udobje bivanja na vrhu Ljubljane

Vhodna vrata stanovanja v najvišjem nadstropju manjšega bloka sredi Ljubljane na prvi pogled ne obljubljajo razkošja, ki se skriva za njimi. Lastnika sta si želela dom, ki bo vseboval pohištvo modernih minimalističnih linij; hkrati pa bo deloval toplo, udobno in vabljivo. Razmeroma ozka vhodna veža s skrbno izbranimi svetlimi omarami in odlično razsvetljavo obiskovalcu vzbudi zanimanje; pravo navdušenje pa doživimo, ko vstopimo v prostorno dnevno sobo. Ta se ponaša z visokim stropom, pompoznost dimenzij prostora pa je še dodatno poudarjena z velikanskimi okroglimi stropnimi svetilkami. Prostor prosto diha, saj ni natlačen z opremo; v njem so samo pohištveni elementi, brez katerih si dnevne sobe ne moremo predstavljati. Dnevna soba se neomejeno prelije v jedilnico, kjer je nameščena velika elegantna miza. Kuhinja, ki se skriva v niši poleg jedilnice je zaradi povsem izčiščenih linij skoraj futuristična, optimalna razporeditev elementov pa omogoča udobno uporabo. Vizualno se prostori medsebojno prepletajo in dopolnjujejo; vsem je skupna belo-bež-gorčična barvna paleta ter minimalistične linije. Ta vizualni koncept lahko opazimo tudi v spalnici, ki je prostorna in s pomočjo velikih omar na videz vedno urejena. Soba za goste zaradi večje prisotnosti gorčične barve izraža nekoliko bolj živahno energijo, sicer pa je opremljena v enakem slogu kot drugi prostori v domovanju.

Dvovišinska dnevna soba zaradi nežnih tonov in čudovitih velikanskih okroglih svetilk sočasno deluje udobno in luksuzno.

Dnevna soba se odpira na prostrano teraso.

Komoda enostavnih linij je odličen element, v katerega lahko pospravimo drobnarije, hkrati pa na njej razstavimo ljube spominke.

Že ob vstopu v stanovanje lahko začutimo glavne značilnosti interjerja – izčiščene linije omar, kombinacijo bele, bež in gorčične barve ter zanimivo igro svetlobe.

Prostor se iz dnevne sobe neomejeno preliva v jedilnico in kuhinjo.

Velika jedilna miza omogoča dovolj prostora za zbor celotne razširjene družine.

Kuhinja v beli barvi visokega sijaja  se ponaša z minimalističnimi linijami, ki ji dajejo nekoliko futurističen videz.

Belino kuhinjskih omaric prekine zgolj pečica, ki odseva svetlobo kot ogledalo. Vrata na koncu kuhinje za sabo skrivajo shrambo.

V spalnici je mogoče opaziti isto barvno shemo kot drugod v stanovanju. Indirektna osvetlitev posteljnega vzglavja poskrbi za futuristični pridih.

Omara v spalnici prekriva celotno steno, zaradi izčiščenih linij in svetle barve pa deluje skoraj neopazno.

Omara za obleke in pisalna miza sta v sobi za goste združeni v eno linijo, ki deluje zelo elegantno.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA!

Kje se nahajamo?